Kiamo kontakt centar

Rešenje za omni channel kontakt centar

Integracija sa Viber, Whatsapp, Facebook, Twitter..Interfejs na bilo kom lokalnom jezikuIntegrisano snimanje razgovora

Kiamo je platforma francuske kompanije Conecteo. ICTS je Business Partner ove kompanije sa statusom Certified Expert Partner

Kiamo je jedan od retkih omni-channel kontakt centara koji poseduje sve vidove komunikacije. Voice, chat, email, messaging, web, društvene mreže i video kanal objedinjeni kroz jedno rešenje su glavna odlika Kiamo kontakt centra.

Jednostavno i funkcionalno okruženje za rad

Arhitektura kontakt centra zavisi od raznovrsnosti kanala komunikacije koji se koriste. Sistem može biti instaliran kao on-premise na lokaciji klijenta ili korišćen iz cloud-a.

Bilo koja dostupna opcija, pružiće savremeno korisničko iskustvo krajnjem korisniku, a ugodan i jednostavan rad agentima u kontakt centru.

Potpuno prilagodljiv dizajn, otvoren za dodatni razvoj preko dostupnih API interfejsa, omogućava razvoj i integraciju različitih servisa, integraciju baza podataka, kako bi agent imao sve dostupne podatke istovremeno kada poziv dolazi u njegov interfejs.

Kanali komunikacije

VOICE – Govorni kanal komunikacije omogućava obradu poziva kako dolaznih tako i odlaznih. Svi agenti podeljeni su u grupe i dodeljene su im određene veštine i prioriteti. U zavisnosti od načina distribucije poziva dolazni pozivi mogu da se distribuiraju direktno agentima ili po nekoj logici nakon obrade u IVR serveru. Agenti mogu da obavljaju odlazne pozive, a takođe uz organizaciju odlaznih kampanja (importovanje telefonskih imenika kroz zadatke), moguće je automatska distribucija odlaznih poziva i automatsko dodeljivanje zadataka agentima. Takođe, u određenom scenariju uz dolazne pozive, uz dobre skripte kroz IVR, moguće je na osnovu call id-a realizovati callback funkciju. Uz kvalifikaciju poziva i pravljenja beležaka, moguće je pozive statistički obraditi.

EMAIL – Kao kanal komunikacije podrazumeva obradu dolaznih i odlaznih mailova. Kao i kod poziva, moguće je izvršiti rutiranje mailova i distribuciju mailova agentskim grupama na osnovu ključnih reči kao sadržine emaila. Takođe, moguće je pravljenje formi, templejta, kvalifikacija, beleški.

VIDEO – Kao najnoviji kanal komunikacije, video kanal komunikacije omogućava funkcije zakazivanja video sastanaka, prelazak sa kanala chat i voice na kanal video radi obavljanja video poziva, kao i opcije započnjanja video komunikacije sa linka.

CHAT – Chat kanal omogućava slanje kratkih poruka sa web stranice. Jedan agent može obavljati više chat sesija. Chat se započinje sa web stranice, a kao funkcije chat kanala omogućen je co-browsing i web targeting. To podrazumeva da agent po stupanju chat sesiju sa kljentom automatski vidi stranicu sa koje je došao klijent, na kojoj se trenutno nalazi i slično.

MESSAGING – Kanali komunikacije koji su predviđeni za SMS i socialne mreže. Uz određene konektore, moguća je distribucija poruka agentima sa Viber, Whatsapp, Facebook-a i Twittera.

Potreban Vam je savremen kontakt centar?

Obratite nam se i mi ćemo dizajnirati, isporučiti i implementirati najsavremenije rešenje za vas