O nama

Od 2013. godine stekli smo poverenje najvećih kompanija i institucija u regionu, kojima smo realizovali različita komunikaciona rešenja

Mi smo ICTS
Ko smo mi

Dobrodošli u ICTS

ICTS DOO Beograd se bavi realizacijom rešenja u oblasti poslovne telefonije, omni-channel kontakt centara i video konferencijskih sistema, integracijom sistema, pružanjem usluga servisa i podrške.
Prateći konstantni razvoj komunikacija, našu ponudu konstantno unapređujemo, sa rešenjima za digitalizaciju procesa komunikacije sa klijentima
Svoju ponudu zasnivamo na proizvodima i rešenjima najvećih svetskih proizvođača, konstantnim usavršavanjem zaposlenih, kao i individualni pristup svakom klijentu.

ICTS je generalni distributer Mitel (Aastra,ex – Ericsson Enterprise) telefonskih IP i TDM sistema, video i mobilnih rešenja za područje Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. Naši partneri su i francuska kompanija Conecteo (Kiamo kontakt centri), nemački Purpleview (video chat rešenja), američki Vidyo (video konferencijski sistemi i rešenja), izraelski CIS (sistei za snimanje), austrijski Sennheiser (headsetovi i spikerfoni).

ICTS DOO Beograd radi na realizaciji kompleksnih ICT rešenja i pružanju niza odgovarujućih usluga u svim fazama implementacije – od ideje – tehničkog rešenja – isporuke – instalacije – održavanja.

ICTS je nastao kao težnja da se pruži vrhunska podrška postojećim i novim korisnicima Mitel/Aastra/Ericsson sistema, bazirana na znanju inženjera sa dugogodišnjim iskustvom u implementaciji najkompleksnijih projekata u oblasti telefonije. Danas smo okrenuti rešenjima koja omogućavaju klijentima savremene kanale komunikacije, u skladu sa digitalizacijom poslovanja.

Naš istorijat

ICTS DOO Beograd je počeo sa radom 2013. godine.U prethodnih sedam godina postali smo kompanija prepoznatljiva na tržištu kao sistem integrator u oblasti poslovne telefonije, kontakt centar i video konferencijskih rešenja sa preko 150 zadovoljnih klijenata. Danas, postajemo prepoznatljivi i u rešenjima digitalizacije procesa komunikacije sa klijentima, kao jedne od strateških odrednica firme.

Naša rešenja pokreću komunikacije u najvećim regionalnim kompanijama i ustanovama: Ministarstvo odbrane (Vojska Srbije), Ministarstvo odbrane Crne Gore, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, Srbijagas, Elektroprivreda Srbije, Imlek, Frikom, Zepter, Uniqa, Bayer..

Naša misija

Pružiti najsavremenija rešenja u oblasti komunikacija

Omogućiti klijentima najsavremenije kanale komunikacije sa korisnicima

Konstantno usavršavanje zaposlenih

Pružiti pravovremenu i kvalitetnu podršku korisnicima

0

Godina iskustva u oblasti

0

Godina na tržištu

0

Zadovoljnih korisnika

Kompanije širom regiona oslanjaju se na ICTS DOO kako bi uz pomoć tehnologije koju mi implementiramo mogli istovremeno da smanje troškove i koriste najsavremenije servise