Održan “MITEL DAY” regionalni skup u oblasti objedinjenih komunikacija

Treću godinu za redom, u organizaciji firme ICTS Beograd i kompanije “Mitel” u Beogradu je 26. aprila održan “Mitel Day”, regionalni skup korisnika i partnera sa područja Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
ICTS je ovlašćeni distributer “Mitel” tehnologija za područja Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, koje većina korisnika i dalje prepoznaje po brendu koji je preuzet pod okrilje “Aastra”, a posle i “Mitel”-a, – “Ericsson Enterprise”.

Bitna vest koja je podeljena na skupu jeste da je “Mitel” objavio akviziciju svetski poznatog brenda u oblasti video konferensinga – “Polycom”-a, čime se pozicionira kao lider u oblasti voice i video tehnologija.

Cilj organizatora jeste da “Mitel Day” u Beogradu postane jedan od najvećih regionalnih skupova u oblasti voice–video-mobility tehnologija u business okruženjima.

– Više od 120 prisutnih korisnika iz svih vertikala privrede i javnih institucija Srbije, kao i partnera i korisnika iz svih zemalja bivše Jugoslavije, pokazuje da je uspeh ovog skupa zagarantovan – izjavio je Dejan Kotur, direktor ICTS Beograd.

Više puta spomenuta uspešna saradnja “Mitel”-a i ICTS-a sa Vojskom Srbije, krunisana je donacijom IP telefonskog sistema MX-ONE 6.0 od strane ICTS-a za potrebe obuke studenata Vojne Akademije na smeru telekomunikacije.

U prezentacionom delu “Mitel Day”-a predstavljene su aplikacije koje objedinjuju sve oblike komunikacija u jednu celinu, omogućavajući komunikaciju sa bilo kog mesta i sa bilo kog uređaja – smartphone-a, tableta, PC-a, što je i prikazano u realnom vremenu na demo sistemima.

Budućnost “customer care” kontakt centara i njihova primena u različitim realnim situacijama kod postojećih korisnika u svetu, bila je tema poslednje prezentacije na ovom skupu.

ekapija

Leave a Reply