Razvoj softverskih rešenja – ICTS DOO Beograd

Razvoj Softverskih rešenja

 

 

Od 2018. godine počeli smo sa razvojem softverskih rešenja koja su bila namenjena za unapređenje rada core rešenja koje smo implementirali kod različitih klijenata.
Tim ICTS DOO Beograd radi na razvoju sledećih rešenja:

  • Reporting, Analytics and Monitoring for Empathy Suite video chat – kompletno WEB bazirano rešenje za real-time monitoring, izveštavanje i pretragu podataka za video chat platforme. Rešenje je implementirano u Raiffeisen banci u Beogradu i Zagrebu, UNIQA osiguranje Beograd, Wiener Stadtische osiguranje Beograd i omogućava kompletnu pretragu i analizu statistike video poziva. 
  • AquaWEB – WEB bazirano rešenje za monitoring i analizu podataka o protoku i gubicima na vodovodnoj mreži sa kompletnim grafičkim prikazima trendova, automatskim importom podataka, obradom u periodu od 3 minuta, automatskim slanjem izveštaja na email adrese. Rešenje će uskoro biti dostupno u ICTS Cloud ponudi, kao multitenant rešenje.
  • eAssessor – WEB bazirano rešenje za fotografisanje šteta bez odlaska na lokaciju klijenta. Omogućava slanje jedokratnog linka klijentu putem SMS-a ili e-maila, korak-po-korak procedura. Rešenje je optimizovano za mobilne uređaje, sa mogućnošću potpune izmene dizajna, brendiranja prema zahtevu klijenta.
  • BI custom rešenja – izrada softvera za analitiku na osnovu različitih zahteva klijenta, kreiranje dashboard interfejsa, automatizacija procesa..

Ukoliko imate zahtev iz oblasti izrade WEB baziranih rešenja za analitiku, izveštavanje, tiketing sistema – slobodno nam se obratite.