Partneri

ICTS DOO Beograd je partner Mitel-a za područje Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Makedonije od 2014. godine. Ponudu čine telefonske centrale, SIP telefoni, digitalni telefoni, analogni telefoni, kontakt centri, UC aplikacije

Od 2017. godine postali smo partneri kompanije Purpleview za područje ex-Jugoslavije. Ponudu čini video chat platforma Empathy, jedinstven proizvod na tržištu, posebno dizajniran za korišćenje u bankarskom sektoru, osiguravajućim kućama, telemedicini. Uključuje On-Premise i Cloud rešenja.

Kiamo je kontakt centar rešenje francuske kompanije Conecteo. ICTS je Kiamo Business Partner za područje ex-Jugoslavije od 2017. godine. Omni-channel kontakt centar rešenje koje uključuje voice, video, chat, sms, fax, email, social mreže. Za potrebe projekata u Srbiji, radili smo na razvoju mobilnog interfejsa za Kiamo.

Vidyo je jedna od najvećih svetskih kompanija u domenu video konferencijskih sistema i aplikacija. ICTS je od 2014. godine autorizovan za područje Srbije, da vrši prodaju on-site i cloud servisa kompanije Vidyo. 

Crystal Inovation Solutions (CIS) je kompanija sa sedištem u Izraelu koja se bavi sistemima za snimanje razgovora i desktopa. ICTS je ovlašćeni partner za područje Srbije, Crne Gore, Makedonije i BiH od 2016. godine.