ICTS – Novi Aastra partner u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj

Kompanija ICTS d.o.o. Beograd, postala je od 01.januara 2014. Godine Aastra Partner za Srbiju, Crnu Goru i Republiku Srpsku. ICTS je postao ovlašteni i sertifikovani distributer Aastra (ex-Ericsson Enterprise) telefonskih sistema, telefona i aplikacija za ove teritorije.

Cilj kompanije je  da postojećim i novim korisnicima pruži vrhunsku podršku, baziranu na znanju inženjera koji se već godinama bave ovom tehnologijom, okupljenih u ICTS tim, kao i da ponudi nova i savremena rešenja, sa posebnim akcentom na VoIP, video i mobilne aplikacije.

ICTS tim je uključen i u razvoj Aastra tehnologija kroz beta testiranje neobjavjenih verzija sistema MX-ONE i drugih aplikacija, čime nivo svog znanja konstantno drži na visokom nivou.

Aastra je jedan od vodećih proizvođača na tržištu objedinjenih komunikacija u svetu, sa preko 50 miliona instaliranih linija. Svoj proizvodni program temelji na tri principa: voice – video – mobility, sa težnjom ka cloud servisima.

Najpoznatiji i najzastupljeniji Aastra proizvod, na našem tržištu, je komunikacioni sistem Aastra MX-ONE, skalabilan i pouzdan sistem. Rešenje sadrži ceo paket multimedijalnih aplikacija i objedinjuje telefoniju, video i messaging u jedinstvenu platformu, te pruža  potpunu integraciju u Cloud okruženja. Svojom mobilnom komponentom Aastra Mobile Client omogućava da lokal sa telefonske centrale imate na mobilnom telefonu bilo gde i bilo kada preko WiFi ili mobilne internet konekcije.

Početkom ove godine na tržište zapadnog Balkana uvodi se i sistem  Aastra 400 koji omogućava video i mobilne servise, kako preko hardverskih, tako i preko PC soft baziranih klijenata. U okviru sistema nalazi se all in one rešenje, koje obuhvata:

–    IP komunikacioni sistem

–    Kontakt centar

–    Voice Mail

–    Mobility rešenje

–    Aplikacije za hotele i bolnice

–    Interfejse za alarm aplikacije

Leave a Reply