ICTS i Aastra Event Beograd 2014

Kompanije ICTS Beograd i Aastra (a Mitel Company) organizuju 07.maja 2014. godine u Poslovnom Centru Ušće, AASTRA EVENT BEOGRAD 2014, konferenciju na kome će biti predstavljen roadmap razvoja Aastra tehnologija, u svetlu spajanja Aastra Technologies i Mitel-a u jednu globalnu kompaniju.

Cilj konferencije je da se postojećim i novim klijentima i partnerima, predstave nove tehnologije, posebno u domenu cloud, video i mobility rešenja, kao i da se ICTS predstavi kao tehnološki partner kompanije Aastra u regionu.

Kako će se razvijati Aastra – Mitel u domenu IP telefonskih sistema?

Kako od postojećeg TDM do IP sistema na najbezbolniji i najjeftiniji način?

Kako od voice do video poziva u samo nekoliko koraka?

Kako da se pripremimo za cloud tehnologije u enterprise segmentu?…

…samo su neka od pitanja na koje ćete dobiti odgovor na AASTRA EVENT BEOGRAD 2014.

Više na www.icts.rs

O ICTS DOO Beograd

ICTS DOO Beograd je zvanični distributer i servisni partner Aastra Technologies za područja Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. Tim ICTS-a čine sertifikovani Aastra/Ericsson inženjeri sa dugogodišnjim iskustvom u implementaciji najsloženijih sistema u oblasti TDM i IP telefonije.

Naš osnovni zadatak je da potrebe korisnika pretočimo u realno, funkcionalno i isplativo tehničko rešenje, bazirano na najnovijim tehnologijama. Naš slogan „We provide real solutions“ označava našu težnju da korisnicima implementiramo proverena i testirana tehnička rešenja, što garantuje brzu i kvalitetnu implementaciju.

Leave a Reply