Trebate pomoć? 24 časa dostupna podrška...    helpdesk@icts.rs

  +381117854556 office@icts.rs  helpdesk@icts.rs                 

Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Vidyo Router

VidyoRouter – Video Teleprezens kvalitet bez ograničenja

VidyoRouter™ nudi sve prednosti moderne softverski-bazirane infrastrukture za video-konferensing izuzetnog kvaliteta, dometa, kao I za snižavanja troškova. Ova esencijalna komponenta čini Vidyo™Conferencing jedinom kolaboracionom platformom koja isporučuje konzistentno Teleprezens iskustvo svakome, preko uobičajenih broudbend mreža. VidyoRouter™ pomera Teleprezens izvan zidova konferencijskih soba I čini mogućim multipoint konferencije stotine učesnika po ceni koja je samo deo investicije potrebne za tradicionalna rešenja. Za razliku od starih sistema, koji se baziraju na skupim  MCU jedinicama za centralizovani bridžing i transkodiranje, VidyoRouter™ vrši svičing bez transkodiranja, primenom patentirane Adaptive Video Layering™ tehnologije. VidyoRouter™ dinamički optimizuje video strimove u skladu sa mogućnostima svakog krajnjeg uređaja i uslova na mreži.

Ovakva, logičnija, infrastruktura popravlja ukupno video konferencijsko iskustvo, pri čemu dramatično snižava troškove vlasništva na samo nekoliko dinara po minuti. Prednosti logičnije infrastrukture su čak i  uvećane postojanjem VidyoRouter™ Virtual Edition. Virtuelna edicija je dizajnirana da pomogne korisnicima da usklade strategije video konferensinga sa generalnom strategijom virtuelizacije na nivou kompanije, kao i da zadovolji potrebe današnje distribuirane radne snage i dinamičnih radnih procesa. VidyoRouter™ je ključni infrastrukturni proizvod koji učestvuje u izvođenju svih video konferencija. VidyoRouter™ upravlja celokupnim video saobraćajem. Dodatno, konferencije se mogu sprovoditi kroz multiplicirane VidyoRutere, čime se maksimalno koristi WAN i omogućava redundantnost i efikasnost.

Tehnologija VidyoRutera obezbeđuje za svakog pojedinačnog učesnika konferencije sledeće kritične funkcionalnosti:

Podešavanje rezolucije i učestanosti – Omogućava učesnicima konferencije da se povežu preko bilo koje mreže, sa bilo koje lokacije i iz bilo kog okruženja. Ovo uklanja pravilo najmanjeg zajedničog sadržaoca i omogućava svakom korisniku da šalje i prima najbolji mogući video baziran na uslovima na mreži, dostupnom CPU i rezoluciji displeja.

Korisnici sa računarima slabijih performansi i mobilnim uređajima mogu primate video od HD učesnika bez potrebe za transkodiranjem, a učesnici sa slabijim protocima mogu primate video od učesnika koji ga šalju na većim bitskim brzinama. Svi ovi proračuni se dinamički obavljaju na VidyoRouter™, pošto on dinamički usklađuje parametre sa promenjivim uslovima na mreži.
Otpornost na greške - VidyoRouter™ je u srži sposobnosti Vidyo rešenja da prevaziđe problem na mreži, kao što su kašnjenje, gubitak paketa i džiter. VidyoRouter™ je napravljen tako da obezbedi otporni video preko bilo kog tipa mreže i da eliminiše potrebu za namenskim mrežama i QoS. Korišćenjem skalabilnog video kodiranja u sprezi sa patentiranom tehnologijom svičinga video paketa preko VidyoRutera, video može izdržati čak i do 20% izgubljenih paketa bez doživljaja prekidanja video, što se u slučaju drugih rešenja dešava već kod 1% izgubljenih paketa.

Malo kašnjenje – Kritični aspekt video konferensinga je prirodna interakcija između učesnika. Da bi se dostigao ovakav nivo interakcije, rešenje mora da ima malo kašnjenje od kraja do kraja. Tipično videokonferencijsko rešenje ima veće kašnjenje zbog obaveznog transkodiranja, kao i zbog drugih ugrađenih tehnologija. Rezultat je doživljaj nepouzdanosti što je neprirodno i neprijatno u slučaju interaktivne komunikacije. VidyoRouter™ je optimizovan za interaktivnu komunikaciju u realnom vremenu i tipično dodaje 20ms kašnjenja bilo kojoj video konferenciji primenjenoj u realnim uslovima. Ovo je posebno kritično u slučaju globalno distribuiranih kompanija gde geografske udaljenosti značajno utiču na ukupni RTT videa.
Umrežavanje i redundansa - VidyoRouter™ dodatno unapređuje mogućnosti VidyoKonferencijske infrastructure pomoću ugrađenog opcije za povezivanje „ruter na ruter“ i funkcionalnostima za redundansu. VidyoRouter™ umrežavanje kreira „cloud“ mrežu VidyoRutera koji komuniciraju između sebe i dozvoljavaju da se konferencija održava na više njih na inteligentan način. Ovo umanjuje WAN protok potreban za konferenciju lokacija – lokacija i maksimizira upotrebu raspoloživog jeftinog LAN protoka. Takođe, u VidyoRouter™ arhitekturu je ugrađena opcija prebacivanja na prvi sledeći VidyoRouter™ u mreži, u slučaju pada primarnog uređaja. Ova funkcionalnost takođe omogućava prebacivanje saobraćaja na drugu lokaciju, ukoliko svi VidyoRuteri na inicijalnoj lokaciji prestanu da rade.
Sigurno prenošenje na mreži - VidyoRouter™ podržava enkriptovane konferencije korištenjem AES 128bitne enkripcije. Ovo obezbeđuje standardni nivo zaštite za ceo sadržaj konferencije. Dodatno, sa umrežavanjem VidyoRouter™, ruteri mogu biti smešteni unutar ili van mrežne lokacije od poverenja. Ovo omogućava IT administratorima da kreiraju specifična pravila za fajervolove komunikacije „ruter na ruter“. Radivši ovako, obezbeđujemo da unutrašnjosti mreže od poverenja nikada ne pristupi spoljašnji element. Ovo takođe eliminiše potrebu sa skupim SBC uređajima koji kreiraju veštačka uska grla na mreži i degradiraju performanse, a pri tome se troškovi podižu dramatično.
VidyoReplay

Postoji jednostavan način da Vidyo™ korisnici snime video konferencije za one koji nisu bili u mogućnosti da učestvuju ili se ovi snimci mogu prikazivati preko veba, kod aplikacija gde nije zahtevana puna interaktivnost svih učesnika. VidyoReplay™ je uređaj koji je jednostavan za upotrebu i služi za snimanje i odloženo emitovanje preko veba bilo koje Vidyo™ konferencije. Sa VidyoReplay, svaki Vidyo™ krajnji uređaj postaje „stanica za kreiranje sadržaja“, omogućavajući korisnicima da snimaju u bilo koje vreme, bilo gde, sa bilo kog laptopa ili desktop uređaja, preko Interneta ili 3G/4G bežičnih mreža. Ovlašćeni korisnici mogu snimati i preko veba emitovati upozorenja korisničke podrške, najavu proizvoda, medicinske procedure, predavanja, sesije treninga i dr. Jednostavno se izabere rezolucija na kojoj se snima i proces započinje jednim klikom miša. Administratori imaju fleksibilnost i kontrolu nad podešavanjem ovlašćenja za grupe korisnika i mogu spcificirati kome je dozvoljeno da snima, prikazuje preko veba i pristupa sačuvanom sadržaju. VidyoReplay uključuje intuitivnu aplikaciju za upravljanje sadržajem sa mogućnošću pretrage i označavanja. Sa određenim i nepretraživim
hiperlinkom dodeljenim svakom snimku ili vebkastu, kao i sa dodatnom opcijom za zaštitu sadržaja pomoću PIN sekvence i različitih nivoa pristupa, sigurno deljenje snimljenog sadržaja preko HTTPS nikada nije bilo lakše.
Integrisani Video Konferensing i Video Menadžment
Vidyo VidyoReplay™ komponenta obezbeđuje jednostavan set alata koje može upotrebljavati bilo ko. Korisnici sa zahtevima koji prevazilaze VidyoReplay sada imaju tu prednost da mogu potpuno integrisati VidyoReplay sa rešenjem tržišnog lidera, Kaltura, za Video Content Management platform i Kompanijske ala YouTube aplikacije.

Kalturino rešenje Enterprise Video Platform (EVP) obezbeđuje napredne funkcionalnosti za upravljanje videom uklučujući, transkodiranje, editovanje, upravljanje metadata podacima, objavljivanje, distribuciju, naslovljavanje, SEO i dr. Dodatno, Kaltura CorporateTube aplikacija omogućava kompanijama da lako puste u rad „privatni YouTube“ , gde korisnici mogu pretraživati, pregledati, deliti i aploudovati video konferencije i video prezentacije uz potpuno upravljanje korisnicima. Vidyo i Kaltura su zajednički razvili Vidyo-Kaltura API Konektor, „laganu“ softversku komponentu koja se može preuzeti od Kalture bez nadoknade. Jednom konfigurisan od strane sistem administratora, VidyoReplay automatski prebacuje snimljene konferencije u Kaltura klaud, procesirane i sa podešavanjima usklađenim sa kompanijskim potrebama, a onda ih čini dostupnim za korisnike širom sveta preko portala koji je sličan YouTube.

Mi smo ICTS
Kompanije širom regiona oslanjaju se na ICTS DOO kako bi uz pomoć tehnologije koju mi implementiramo mogli istovremeno da smanje troškove i koriste najsavremenije servise

Zašto ICTS DOO treba da bude Vaš izbor?

ICTS DOO Beograd je kompanija koja se bavi implementacijom savremenih tehničkih rešenja u IT-u sa posebnim akcentom na voice i video tehnologije. Naš osnovni zadatak je da potrebe korisnika pretočimo u realno, funkcionalno i isplativo tehničko rešenje, bazirano na najnovijim tehnologijama.

Naš slogan "We provide real solutions" označava našu težnju da korisnicima implementiramo proverena i testirana tehnička rešenja, što garantuje brzu i kvalitetnu implementaciju.

ICTS Team

         
  

      


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ictsrs/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ictsrs/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654