Trebate pomoć? 24 časa dostupna podrška...    helpdesk@icts.rs

  +381117854556 office@icts.rs  helpdesk@icts.rs                 

Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Vidyo Desktop

VidyoDesktop donosi neprevaziđeno video konferencijsko iskustvo Teleprezens kvaliteta na kompanijski najčešće korišćeni poslovni alat – personalni računar. VidyoDesktop™ softverski klijent isporučuje video malog kašnjenja u HD kvalitetu za prirodnu komunikaciju i jednostavno rukovanje uz pomoć „jednog klika“ na intuitivnom grafičkom korisničkom interfejsu. Vidyo™ stavlja snagu produktivnosti video konferensinga u ruke korisnika. Vidyo Adaptive Video Layering Arhitektura isporučuje lični Teleprezens vodeći u industriji po otpornosti na greške i niskog kašnjenja za upotrebu na svakodnevnim desktop uređajima. Ova arhitektura omogućava da VidyRouter™ i VidyoDesktop™ rade zajedno, dinamički usklađujući video komunikacije sa uslovima na mreži i CPU upotrebu u toku konferencijske sesije, bazirano na svakom krajnjem uređaju, tako da svi učesnici iskoriste u potpunosti mogućnosti svojih terminala za prirodnu lice – u – lice komunikaciju bez zamrznutih slika i kašnjenja.

VidyoDesktop je multiplatformski Windows XP-Vista-7-8 / MacOS X / Linux (podržano je više distribucija) desktop klijent koji odgovara na sve zahteve ličnog Teleprezensa.
Ovo je aplikacija, koja se daunloduje sa VidyoPortal™, je dostupna svim korisnicima koji se loguju na sistem, kao i onima koji su pozvani kao gosti od strane registrovanih korisnika.

VidyoDesktop™ se jednostavno integriše sa VidyoRoom™ sistemima, tradicionalnim H.323 i SIP krajnjim uređajima korišćenjem VidyoGateway™. Za integraciju sa platformama za objedinjene komunikacije, Vidyo obezbeđuje plag-inove za IBM Lotus Sametime kao i za Microsoft Outlook i Microsoft Lync.

Mi smo ICTS
Kompanije širom regiona oslanjaju se na ICTS DOO kako bi uz pomoć tehnologije koju mi implementiramo mogli istovremeno da smanje troškove i koriste najsavremenije servise

Zašto ICTS DOO treba da bude Vaš izbor?

ICTS DOO Beograd je kompanija koja se bavi implementacijom savremenih tehničkih rešenja u IT-u sa posebnim akcentom na voice i video tehnologije. Naš osnovni zadatak je da potrebe korisnika pretočimo u realno, funkcionalno i isplativo tehničko rešenje, bazirano na najnovijim tehnologijama.

Naš slogan "We provide real solutions" označava našu težnju da korisnicima implementiramo proverena i testirana tehnička rešenja, što garantuje brzu i kvalitetnu implementaciju.

ICTS Team

         
  

      


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ictsrs/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ictsrs/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654