Trebate pomoć? 24 časa dostupna podrška...    helpdesk@icts.rs

  +381117854556 office@icts.rs  helpdesk@icts.rs                 

Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Priprema i izrada tehničkih rešenja

Ukoliko imate potrebu da unapredite svoj komunikacioni sistem, kontakt centar, smanjite troškove telefoniranja, obezbedite kvalitetnu podršku svojim klijentima, uspostavite video komunikaciju između lokacija - ICTS je pravi izbor za Vas.

Mi ćemo da uradimo kompletno rešenje za korporativnu telefoniju, kontakt centre, video kontakt centre, video konferencijske sisteme, snimanje razgovora i ostale usluge.

U okviru pripreme i izrade tehničkih rešenja vršimo obilazak lokacija, sagledavamo Vaše potrebe i želje, usmeravamo ih i izrađujemo detaljno tehničko rešenje koje sadrži najoptimalnije i najpovoljnije rešenje za Vašu kompaniju.

Višegodišnje iskustvo u pripremi realizaciji najzahtevnijih tehničkih rešenja u oblasti objedinjenih komunikacija su naša glavna referenca.

Kontaktirajte nas i uverite se u naš kvalitet.

Zašto ICTS DOO treba da bude Vaš izbor?

ICTS DOO Beograd je kompanija koja se bavi implementacijom savremenih tehničkih rešenja u IT-u sa posebnim akcentom na voice i video tehnologije. Naš osnovni zadatak je da potrebe korisnika pretočimo u realno, funkcionalno i isplativo tehničko rešenje, bazirano na najnovijim tehnologijama.

Naš slogan "We provide real solutions" označava našu težnju da korisnicima implementiramo proverena i testirana tehnička rešenja, što garantuje brzu i kvalitetnu implementaciju.

ICTS Team

Mi smo ICTS
Kompanije širom regiona oslanjaju se na ICTS DOO kako bi uz pomoć tehnologije koju mi implementiramo mogli istovremeno da smanje troškove i koriste najsavremenije servise