Trebate pomoć? 24 časa dostupna podrška...    helpdesk@icts.rs

  +381117854556 office@icts.rs  helpdesk@icts.rs                 

Menu
Loading…
  • 0
  • 1

MiVoice MX-ONE

MiVoice MX-ONEr je IP telefonski sistem za male, srednje i velike korisnike. Svojom modularnom strukturom omogućava zadovoljenje zahteva svih korisnika: od onih kojima treba 50 do onih kojima je potrebno i do 500 000 lokala.
MiVoice MX-OONE je sistem koji je baziran na Linux operativnom sistemu, na kojem se pokrece telephony softver, zaduzen za obradu telefonskih poziva.
Osnovne odlike ovog sistema su: modularnost, distribuiranost i fleksibilnost.
Modularnost ovog sistema se ogleda u mocnosti da pokrenete sistem sa 50 korisnika, a sa porastom Vaših zahteva, sistem je moguće proširiti i 10 000 puta više, dodavanjem licenci. Proširenje sistema ne podrazumeva zamenu hardvera, nego prosto, dodavanje dodatnih gradivnih modula.

Izrastajuci iz klasicne TDM telefonije MiVoice MX-ONE je zadržao sve funkcije, signalizacije i interfejse klasične, podržavajući savremene telefonije.
Rešenje sadrži ceo paket multimedijalnih aplikacija i objedinjuje telefoniju, video i messaging u jedinstvenu platformu. Omogućava potpunu integraciju u Cloud okruženje koje radi u operativnom sistemu VMware. Ekipa ICTS-a je učestvovala u razvoju MX-ONE TSE platforme verzija 4.1 i 5.0 pri čemu je za preko 6 meseci rada, testirano oko 20 beta verzija pre plasiranja na tržište.
Funkcionalnosti u verziji 6.0:

    Video pozivi i video konferencije
    Kapacitet do 124 servera i 500.000 korisnika u jednom sistemu
    Više SIP terminala na jednom broju (do 4 različita terminala)
    Integrisana MiCollab aplikacija sa multimedija mobilnim i desktop klijentom
    Potpuna integracija SIP terminala
    Jaka SIP integracija sa drugim proizvođačima


Postojeći korisnici MD110/MX-ONE TSW sistema


Svaki korisnik koji poseduje MD110 i MX-ONE TSW sisteme, zamenom procesora i komutacionog polja, može da dobije ovaj savremen sistem sa svim funkcionalnostima, a da pri tom zadrži postojeći hardver (magazine, ploče, digitalne, analogne i IP telefone).


Zašto je migracija isplativija od kupovine novog IP sistema?

    Zadržavaju se postojeći moduli centrale (ploče, magazini, napajanja..)
    Zadržava se postojeći set analognih, digitalnih i IP terminala
    Zadržava se postojeća licenca – radi se konverzija postojeće licence u MX-ONE 5.0


Za samo nekoliko sati rada dobija se najsavremeniji IP sistem koji je i do 10 x jeftiniji od kupovine novog.

Mi smo ICTS
Kompanije širom regiona oslanjaju se na ICTS DOO kako bi uz pomoć tehnologije koju mi implementiramo mogli istovremeno da smanje troškove i koriste najsavremenije servise

Zašto ICTS DOO treba da bude Vaš izbor?

ICTS DOO Beograd je kompanija koja se bavi implementacijom savremenih tehničkih rešenja u IT-u sa posebnim akcentom na voice i video tehnologije. Naš osnovni zadatak je da potrebe korisnika pretočimo u realno, funkcionalno i isplativo tehničko rešenje, bazirano na najnovijim tehnologijama.

Naš slogan "We provide real solutions" označava našu težnju da korisnicima implementiramo proverena i testirana tehnička rešenja, što garantuje brzu i kvalitetnu implementaciju.

ICTS Team

         
  

      


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ictsrs/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ictsrs/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654