Trebate pomoć? 24 časa dostupna podrška...    helpdesk@icts.rs

  +381117854556 office@icts.rs  helpdesk@icts.rs                 

Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Zamena Business Phone sistema

Kompanija Mitel brine o svojim klijentima!!

Vaš stari, postojeći telefonski sistem “BusinessPhone” (Ericsson/AASTRA) se ne proizvodi od 2014. godine, što ne znači da više ne možete koristiti vaš BusinessPhone sistem, jer će ICTS  i dalje pružati uslugu održavanja, ali više nećemo biti u mogućnosti dograditi sistem proširenjima i novim funkcijama, ili zameniti neispravne module sistema, što može uticati na upotrebljivost sistema.

Stoga su ICTS i Mitel uložili napor u kreiranje rešenja koje će osigurati upotrebljivost u budućnosti i lako zameniti postojeće BusinessPhone sisteme. Nedostatak rezervnih delova i prestanak podrške osnovni razlozi kampanje zamene Business Phone sistema Ovo rešenje kombinuje pouzdanost, na koju ste navikli, sa novim funkcijama kao što su integracija mobilne i fiksne telefonije i integracija sa poslovanjem kao na primer hotelsko poslovanje ili zdravstvena zaštita.

Temelji se na najnovijim tehnologijama, a sadašnjim BusinessPhone korisnicima dolazi sa atraktivnim ponudama za zamenu ili rentiranje sistema. Kampanja za zamenu Business Phone sistema sa MiVoice Office 470 traje do 31.12.2016. godine U mnogim situacijama biće omogućena postupna migracija na novo rešenje, pa je moguće zadržati postojeće telefone serije Dialog 4000, analogne terminale i iskorišćenje postojećih prenosnika.

    

Ova ponuda se temelji na Mitelovom MiVoice Office 470 sistemu. Ovaj komunikacioni server je iznova razvijen i uključuje nove pogodnosti:

1U toku trajanja promocije, i do 50% niže cene!

2Ušteda. Omogućeno je spajanje na nove jeftinije prenosnike (npr. SIP), što vam omogućava do 25% uštede na vašem telefonskom računu (Povezivanje sa VoIP provajderima)!

3Bolja dostupnost: korištenje funkcionalnosti koje su pre bile dostupne samo na velikim sistemima (Upotreba SIP terminala, SIP softphone aplikacija, povezivanje udaljenih lokacija, video-telefonija)!

4Podređenost korisniku: integracija vašeg pametnog telefona da, uvek budete dostupni vašim strankama putem jednog broja!

 

Osnovne funkcije MiVoice Office 400 sistema

Kako je telefonski sistem žila kucavica vaše firme, mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku sa odgovorom na bilo koje pitanje u vezi sa ovom promocijom i dogovorićemo sastanak kako bismo vam prezentovali što ova mogućnost zamene znači u vašem konkretnom slučaju.

Kontaktirajte nas putem WEB forme ili direktno na E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Telefon: +381 11 7854 556.

 

Mi smo ICTS
Kompanije širom regiona oslanjaju se na ICTS DOO kako bi uz pomoć tehnologije koju mi implementiramo mogli istovremeno da smanje troškove i koriste najsavremenije servise

         
  

      


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ictsrs/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ictsrs/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654