Trebate pomoć? 24 časa dostupna podrška...    helpdesk@icts.rs

  +381117854556 office@icts.rs  helpdesk@icts.rs                 

Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Održan "Mitel Day" regionalni skup u oblasti objedinjenih komunikacija

Održan "Mitel Day" regionalni skup u oblasti objedinjenih komunikacija

Treću godinu za redom, u organizaciji firme ICTS Beograd i kompanije "Mitel" u Beogradu je 26. aprila održan "Mitel Day", regionalni skup korisnika i partnera sa područja Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
ICTS je ovlašćeni distributer "Mitel" tehnologija za područja Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, koje većina korisnika i dalje prepoznaje po brendu koji je preuzet pod okrilje "Aastra", a posle i "Mitel"-a, - "Ericsson Enterprise".

Bitna vest koja je podeljena na skupu jeste da je "Mitel" objavio akviziciju svetski poznatog brenda u oblasti video konferensinga – "Polycom"-a, čime se pozicionira kao lider u oblasti voice i video tehnologija.

Cilj organizatora jeste da "Mitel Day" u Beogradu postane jedan od najvećih regionalnih skupova u oblasti voice–video-mobility tehnologija u business okruženjima.

- Više od 120 prisutnih korisnika iz svih vertikala privrede i javnih institucija Srbije, kao i partnera i korisnika iz svih zemalja bivše Jugoslavije, pokazuje da je uspeh ovog skupa zagarantovan - izjavio je Dejan Kotur, direktor ICTS Beograd.

Više puta spomenuta uspešna saradnja "Mitel"-a i ICTS-a sa Vojskom Srbije, krunisana je donacijom IP telefonskog sistema MX-ONE 6.0 od strane ICTS-a za potrebe obuke studenata Vojne Akademije na smeru telekomunikacije.

U prezentacionom delu "Mitel Day"-a predstavljene su aplikacije koje objedinjuju sve oblike komunikacija u jednu celinu, omogućavajući komunikaciju sa bilo kog mesta i sa bilo kog uređaja – smartphone-a, tableta, PC-a, što je i prikazano u realnom vremenu na demo sistemima.

Budućnost "customer care" kontakt centara i njihova primena u različitim realnim situacijama kod postojećih korisnika u svetu, bila je tema poslednje prezentacije na ovom skupu.

ekapija

Mi smo ICTS
Kompanije širom regiona oslanjaju se na ICTS DOO kako bi uz pomoć tehnologije koju mi implementiramo mogli istovremeno da smanje troškove i koriste najsavremenije servise

         
  

      


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ictsrs/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ictsrs/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654