Trebate pomoć? 24 časa dostupna podrška...    helpdesk@icts.rs

  +381117854556 office@icts.rs  helpdesk@icts.rs                 

Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Obaveštenje: Radno vreme za predstojeće praznike

U toku praznika doći će do izmene radnog vremena. Neradni dani u ICTS-u su od 29.12.2017. do 09.01.2018. godine i firma će biti zatvorena u tom periodu. Prvi radni dan je 09.01.2018. godine. Za sve zahteve korisnika, dežurni inženjeri će biti dostupni na email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , kao i na call centar broj +381 11 7854 556. Srećni praznici. ICTS DOO Beograd 

Read more...

Cloud servisi u ponudi ICTS-a

Nakon više od 6 meseci testiranja i pripreme, pustili smo u rad naš Cloud servis - ICTS Cloud, u oblasti u kojoj imamo znanje i poštovanje klijenata - audio i video konferencije. Korak koji smo učinili kreirajući sopstveni cloud servis, došao je kao težnja da se korisnicima pruže servisi i usluge koji zahtevaju instalaciju dodatne opreme, te investiciju u infrastrukturu. Koristeći naše Cloud resurse, na jednostavan način, uz upotrebu postojećeg telefonskog sistema, mobilnih telefona i računara, omogućavamo pristup savremenim servisima – audio i video konferencije.

Želeli smo da napravimo iskorak u pružanju online servisa našim klijentima širom regiona, ali u oblastima u kojima smo prepoznatljivi, imamo stručnost i znanje - oblast telefonije i video sistema.

Naš Cloud servis baziran je na najsavremenijim platformama današnjice za voice i video: MiVoice MX-ONE, MiCollab i Vidyo.

Više o ponudi na www.ictscloud.rs

Read more...

Održan "Mitel Day" regionalni skup u oblasti objedinjenih komunikacija

Treću godinu za redom, u organizaciji firme ICTS Beograd i kompanije "Mitel" u Beogradu je 26. aprila održan "Mitel Day", regionalni skup korisnika i partnera sa područja Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
ICTS je ovlašćeni distributer "Mitel" tehnologija za područja Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, koje većina korisnika i dalje prepoznaje po brendu koji je preuzet pod okrilje "Aastra", a posle i "Mitel"-a, - "Ericsson Enterprise".

Bitna vest koja je podeljena na skupu jeste da je "Mitel" objavio akviziciju svetski poznatog brenda u oblasti video konferensinga – "Polycom"-a, čime se pozicionira kao lider u oblasti voice i video tehnologija.

Cilj organizatora jeste da "Mitel Day" u Beogradu postane jedan od najvećih regionalnih skupova u oblasti voice–video-mobility tehnologija u business okruženjima.

- Više od 120 prisutnih korisnika iz svih vertikala privrede i javnih institucija Srbije, kao i partnera i korisnika iz svih zemalja bivše Jugoslavije, pokazuje da je uspeh ovog skupa zagarantovan - izjavio je Dejan Kotur, direktor ICTS Beograd.

Više puta spomenuta uspešna saradnja "Mitel"-a i ICTS-a sa Vojskom Srbije, krunisana je donacijom IP telefonskog sistema MX-ONE 6.0 od strane ICTS-a za potrebe obuke studenata Vojne Akademije na smeru telekomunikacije.

U prezentacionom delu "Mitel Day"-a predstavljene su aplikacije koje objedinjuju sve oblike komunikacija u jednu celinu, omogućavajući komunikaciju sa bilo kog mesta i sa bilo kog uređaja – smartphone-a, tableta, PC-a, što je i prikazano u realnom vremenu na demo sistemima.

Budućnost "customer care" kontakt centara i njihova primena u različitim realnim situacijama kod postojećih korisnika u svetu, bila je tema poslednje prezentacije na ovom skupu.

ekapija

Read more...

Mitel Day 2016

Ove godine ICTS DOO Beograd proslavlja drugu godinu partnerstva sa kompanijom Mitel (bivša Aastra, Ericsson Enterprise), organizujući tradicionalni događaj za partnere i korisnike "Mitel Day 2016". Pored učešća predstavnika domaćih kompanija, javnih ustavnova i organizacija, svoje prisustvo su potvrdili i predstavnici kompanija iz Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Pored domaćina, ICTS DOO, gostima će se obratiti i predstavnici proizvođača Mitel, kao i kompanije Vidyo, koja po drugi put učestvuje sa prezentacijom svojih videokonferencijskih rešenja.

Na skupu će biti prezentovana najnovija rešenja u oblasti objedinjenih komunikacija - voice - video - mobile platforma MiCollab, kao i rešenja za napredne kontakt centre.
Kao poseban deo programa, predstavnicima Vojne Akademije će biti uručena donacija telefonskog sistema MiVoice MX-ONE za potrebe obuke studenata.

 

Read more...

Mitel Day 2015

ICTS DOO Beograd u saradnji sa kompanijom Mitel i ove godine organizuje tradicionalni skup korisnika i partnera čime nastavljamo tradiciju organizacije ovog skupa koji je u prošlosti organizovan pod nazivima - Ericsson Day i Aastra Day.
Ove godine akcenat je na praktičnim demo prezentacijama, na kojima će korisnici moći i sami probati najnovije tehnologije iz proizvodnog programa kompanije Mitel (ex-Aastra,Ericsson Enterprise).

Kompletan program Mitel Day 2015:

1.       MiVoice MX-ONE 6.0, MiCollab, MiVoice Office 400 i ostale aplikacije sa osvrtom na roadmap Mitel portfolia – (Peter Friedsam, Mitel Austria)
2.       Novi SIP terminali serije 6800i i audiokonferencijski terminal UC360 (Peter Friedsam, Mitel Austria)
3.       Rešenja za udaljeno secure logovanje SIP terminala – Ingate (Olivier Hellberg, Ingate Švedska)
4.       Vidyo videokonferencijska rešenja (Nikolin Kola, Teleprezence)

 

Read more...

Novi brend Aastra/Ericsson proizvoda - Mitel

Prvog dana oktobra, kako je već bilo i najavljeno, predstavljen je novi brend pod kojim će se od sada na tržištu pojavljivati ex-Ericsson i ex-Aastra proizvodi - pod nazivom Mitel. To je poslednji korak u spajanju dve kompanije (Mitel i Aastra) u jednu novu kompaniju sa godišnim obrtom od preko milijardu dolara.
Nova kompanije od 01. oktobra dobila je i novi logo -  koji će biti od sada biti na opremi koja je do sada nosila oznaku kompanije Aastra.

Ono što je najbitnije za korisnike jeste nastavak razvoja celokupnog  Aastra / Ericsson programa, i to kao glavnih proizvoda u okviru nove kompanije. Proizvodi su sada razvrstani po oblastima i dobili su prefikse ispred naziva. Evo nekoliko primera:

- Aastra MX-ONE sada postaje MiVoice MX-ONE
- Aastra A400 sada je MiVoice Office 400 
- itd.

Više pojedinosti o ovoj promeni, kao i novinama u sistemima očekujte uskoro.

ICTS Beograd

Read more...

ICTS na sajmu 112 EXPO

U periodu od 23.09. do 26.09.2014. godine ICTS Beograd je u saradnji sa partnerskim kompanijama Aastra (Mitel), Assono i IPKOM, učestvovao na 39. međunarodnom sajmu prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama - 112 EXPO. Na sajmu su predstavljene aplikacije za masovno pozivanje i obaveštavanje, kao i specijalizovane konzole za dispečerske centre. 
Demo prezentacija opreme i aplikacija omogućavala je posetiocima da na licu mesta isprobaju sve prikazane funkcije sistema, kroz tri tačke prezentacije - IP telefonija velike procesorske moći - terminalna oprema - masovno obaveštavanje - pozivni i dispečerski centri - aplikacije za 112.
Posetioci su mogli na licu mesta da u real time aplikaciji prate na mapi određivanje lokacije korisnika koji poziva centar 112, kao i mogućnosti upravljanja sa pozivima unutar jednog 112 centra.
Najveću pažnju posetilaca privukla je aplikacija za masovno obaveštavanje koja može istovremeno da pozove i preko 1000 ljudi i isporuči im određenu poruku.

Read more...

“Koming-Pro” i ICTS - Aastra Event Banjaluka 2014

 U organizaciji preduzeća “Koming-Pro” Gradiška, u Banjaluci su predstavljena najnovija dostignuća u oblasti komunikacionih tehnologija kanadske kompanije “Aastra”.Ovom prilikom predstavljeno je I partnerstvo kompanije “Koming-Pro” Gradiška, kao novog ovlaštenog distributera “Aastra” tehnologija za područje Republike Srpske i regiona, sa kompanijom “ICTS” iz Beograda.

“Na ovaj način ćemo krajnjim korisnicima, odnosno privatnim kompanijama I javnim institucijama ponuditi unutrašnja telefonska rješenja integrisanog karaktera, počevši od telefonije do svih multimedijalnih usluga. ”, istakao je Danilo Vujat, vlasnik I direktor preduzeća “Koming-Pro” Gradiška.
Kompanija ICTS je Aastra Partner za Srbiju, Crnu Goru i Republiku Srpsku. ICTS je 1.januara tekuce godine  postao ovlašteni i sertifikovani distributer Aastra (bivših Ericsson Enterprise) telefonskih sistema, telefona i aplikacija za ove teritorije.“Riječ je o telefonskim centralama za poslovne korisnike I institucije I kompletnim rješenjima za telefoniju, počevši od terminala, aplikacija I kontakt centara”, pojasnio je Dejan Kotur, suosnivač I direktor “ICTS” Beograd. Na skupu kome su prisustvovali postojeći I potencijalni korisnici ”Aastrinih” proizvoda, prezentovana su najnovija dostignuća Aastra IP telefonije i aplikacija te put razvoja ove tehnologije kroz “Mitel”  brend.
Najpoznatiji i najzastupljeniji “Aastra” proizvod, na našem tržištu, je komunikacioni sistem Aastra MX-ONE, koji postojećim i novim korisnicima nudi  savremena rešenja, jer objedinjuje telefoniju, video i  mobilne aplikacije u jedinstvenu platformu.  Ovaj princip rada omogućava da lokal sa telefonske centrale imate na mobilnom telefonu bilo gde i bilo kada preko WiFi ili mobilne internet konekcije. Kao globalno razvijen brend, koji razvija i dostavlja inovativne komunikacijske proizvode i aplikacije za preduzeća, “Aastra” je sa više od 50 miliona instaliranih linija širom svijeta, prisutna u više od 100 zemalja. Kao novi sertifikovani partner unutar BiH, preduzeće „Koming-Pro“, prvim ugovorima već je osiguralo dobru poziciju na tržištu. “Mi smo već dogovorili jedan sistem koji će biti instaliran u novi objekat Centralne banke u Banjaluci šo je ujedno I dobra potvrda za prvi posao”, istakao je Vujat.
Kao najveće korisnike “Ericsson”, odnosno “Aastra” sistema na području države, sagovornici su izdvojili Oružane snage BiH, RTRS, Poresku upravu, te mnoga druga privatna preduzeća I javne ustanove širom BIH.

Info+ Kablovski kanal - www.gradiska.com

Read more...

Najava: Aastra Event Banjaluka 2014

Dana 10.06.2014. godine u 12 časova u pijano baru hotela Bosna, u organizaciji kompanije Koming-Pro Gradiška (www.koming-pro.com), održaće se skup partnera i korisnika Aastra (ex-Ericsson Enterprise) tehnologija.
Na skupu će biti prezentovana najnovija dostignuća Aastra IP telefonije i aplikacija, put razvoja Aastra tehnologije kroz Mitel brend,
kao i partnerstvo kompanije Koming-Pro Gradiška, kao novog ovlašćenog reseller-a Aastra tehnologija za područje BiH, kroz partnerstvo sa ICTS DOO Beograd.

Više informacija na www.koming-pro.com

Read more...

Održan ICTS i Aastra Event u Beogradu

U organizaciji kompanija ICTS Beograd i Aastra (a Mitel Company) 07.maja uspešno je održan skup partnera i korisnika Aastra sistema (ex-Ericsson Enterprise), kome je prisustvovalo preko 70 korisnika, partnera i gostiju ICTS-a iz Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Rumunije. Cilj skupa je bio da se korisnici i partneri upoznaju sa radom ICTS-a, kao i da se u svetlu spajanja kompanija Aastra i Mitel, korisnicima prikaže roadmap razvoja tehnologija koje oni već koriste.

Uvodnu prezentaciju održao je Aleksandar Đurić (business development manager u ICTS DOO Beograd), koji je prisutne upoznao sa ciljem osnivanja i planovima razvoja ICTS-a, kao novog Aastra distributera na području Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. ICTS svoju viziju vidi u razvoju Unified Communications tehnologija i servisa, prateći savremene tehnologije u toj oblasti. U ovom svetlu treba posmatrati i najnovije partnerstvo ICTS-a sa kompanijom Vidyo (www.vidyo.com) , trenutnim liderom u oblasti videokonferencijskih sistema.

U drugom delu skupa, gosti iz Aastra, Marius Solea i Peter Friedsam, objasnili su spajanje Aastra i Mitel u jednu globalnu kompaniju, koja je po broju instaliranih sistema postala brend broj 1 u Evropi, sa posebnim akcentom na dalji put razvoja tehnologija u okviru Mitel brenda. Glavna poruka koja se mogla čuti, a koja je bitna za korisnike u ovom regionu, jeste  da tehnologije poput MX-ONE i A400 ostaju primarne tehnologije i u Mitel brendu, te da put razvoja ovih sistema, posebno MX-ONE, vodi ka cloud rešenjima i potpuno otvorenim SIP platformama. MX-ONE će biti primarna platform Mitel-a na polju PBX rešenja.

Obzirom na veliku instaliranu bazu Ericsson, Aastra sistema u regionu, značajno je reći da je kroz proces migracije TDM sistema MD110 i MX-ONE TSW na IP platform MX-ONE TSE, moguće postepenim prelaskom, zaštititi postojeću investiciju, a pritom dobiti najnoviji multimedija PBX sistem, što je bila tema poslednje prezentacije na ovom skupu.

Fotogaleriju sa skupa možete pogledati na linku

Media

{vimeo}95113468{/vimeo}
Read more...

ICTS i Aastra Event Beograd 2014

Kompanije ICTS Beograd i Aastra (a Mitel Company) organizuju 07.maja 2014. godine u Poslovnom Centru Ušće, AASTRA EVENT BEOGRAD 2014, konferenciju na kome će biti predstavljen roadmap razvoja Aastra tehnologija, u svetlu spajanja Aastra Technologies i Mitel-a u jednu globalnu kompaniju.

Cilj konferencije je da se postojećim i novim klijentima i partnerima, predstave nove tehnologije, posebno u domenu cloud, video i mobility rešenja, kao i da se ICTS predstavi kao tehnološki partner kompanije Aastra u regionu.

Kako će se razvijati Aastra – Mitel u domenu IP telefonskih sistema?

Kako od postojećeg TDM do IP sistema na najbezbolniji i najjeftiniji način?

Kako od voice do video poziva u samo nekoliko koraka?

Kako da se pripremimo za cloud tehnologije u enterprise segmentu?…

...samo su neka od pitanja na koje ćete dobiti odgovor na AASTRA EVENT BEOGRAD 2014.

Više na www.icts.rs


O ICTS DOO Beograd

ICTS DOO Beograd je zvanični distributer i servisni partner Aastra Technologies za područja Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. Tim ICTS-a čine sertifikovani Aastra/Ericsson inženjeri sa dugogodišnjim iskustvom u implementaciji najsloženijih sistema u oblasti TDM i IP telefonije.

Naš osnovni zadatak je da potrebe korisnika pretočimo u realno, funkcionalno i isplativo tehničko rešenje, bazirano na najnovijim tehnologijama. Naš slogan „We provide real solutions“ označava našu težnju da korisnicima implementiramo proverena i testirana tehnička rešenja, što garantuje brzu i kvalitetnu implementaciju.

Read more...

Mi smo ICTS
Kompanije širom regiona oslanjaju se na ICTS DOO kako bi uz pomoć tehnologije koju mi implementiramo mogli istovremeno da smanje troškove i koriste najsavremenije servise

         
  

      


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ictsrs/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ictsrs/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654