Trebate pomoć? 24 časa dostupna podrška...    helpdesk@icts.rs

  +381117854556 office@icts.rs  helpdesk@icts.rs                 

Menu
Loading…
  • 0
  • 1

O ICTS DOO Beograd

ICTS DOO Beograd se bavi realizacijom rešenja u oblasti poslovne telefonije i video konferencijskih sistema, integracijom sistema, pružanjem usluga servisa i podrške u cilju rešavanja poslovnih ICT problema svojih klijenata. Svoju ponudu zasniva na proizvodima i rešenjima najvećih svetskih proizvođača i individualni pristup svakom klijentu. ICTS je generalni distributer Mitel (Aastra,ex - Ericsson Enterprise) telefonskih IP i TDM sistema, video i mobilnih rešenja za područje Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.


ICTS DOO Beograd radi na realizaciji kompleksnih ICT rešenja i pružanju niza odgovarujućih usluga u svim fazama implementacije - od ideje - tehničkog rešenja - isporuke - instalacije - održavanja.

ICTS je nastao kao težnja da se pruži vrhunska podrška postojećim i novim korisnicima Mitel/Aastra/Ericsson sistema, bazirana na znanju inženjera sa dugogodišnjim iskustvom u implementaciji najkompleksnijih projekata u oblasti telefonije.

Zahvaljujući neprestanom usavršavanju i zadovoljnim klijentima širom regiona, ICTS je postao Mitel Gold Partner za 2016. godinu, kao jedini Gold partner u celom regionu centralne i jugoistočne Evrope.


 

 

 

Mi smo ICTS
Kompanije širom regiona oslanjaju se na ICTS DOO kako bi uz pomoć tehnologije koju mi implementiramo mogli istovremeno da smanje troškove i koriste najsavremenije servise

Zašto ICTS DOO treba da bude Vaš izbor?

ICTS DOO Beograd je kompanija koja se bavi implementacijom savremenih tehničkih rešenja u IT-u sa posebnim akcentom na voice i video tehnologije. Naš osnovni zadatak je da potrebe korisnika pretočimo u realno, funkcionalno i isplativo tehničko rešenje, bazirano na najnovijim tehnologijama.

Naš slogan "We provide real solutions" označava našu težnju da korisnicima implementiramo proverena i testirana tehnička rešenja, što garantuje brzu i kvalitetnu implementaciju.

ICTS Team

         
  

      


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ictsrs/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ictsrs/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654