Trebate pomoć? 24 časa dostupna podrška...    helpdesk@icts.rs

  +381117854556 office@icts.rs  helpdesk@icts.rs                 

Menu
Loading…
  • 0
  • 1

UNITEL

Unitel je jedini proizvod na tržištu koji omogućava globalni monitoring fiksne i mobilne telefonije za neograničen broj poziva, centrala i mobilnih telefona. Unitel je aplikacija se koristi za snimanje, praćenje, uvoz i analize telefonskih poziva na temelju podataka koje salju centrale i detaljnih telefonskih računa koje dostavljaju telefonski operateri.
Studije pokazuju da je mnogo teže povećati svoje poslovanje za 10% nego što je to smanjiti troškove za 15%. Svrha je smanjiti telefonske troškove i održavati temeljno praćenje tih troškova.

Za kompanije ili institucije telefonski troškovi čine relativno velik postotak ukupnih troškova i vrlo teško pratiti bez specijaliziranih alata. Kompanije mogu pribeći nekoliko načina za smanjenje telefonskih troškova, ali ovi ne smiju ugroziti proizvodnu djelatnost (odnosa s klijentima, tehnička podrška, itd.). Resenje za Vas je Unitel - najprofesionalniji softver za tarifiranje na trzistu.

Mi smo ICTS
Kompanije širom regiona oslanjaju se na ICTS DOO kako bi uz pomoć tehnologije koju mi implementiramo mogli istovremeno da smanje troškove i koriste najsavremenije servise

Zašto ICTS DOO treba da bude Vaš izbor?

ICTS DOO Beograd je kompanija koja se bavi implementacijom savremenih tehničkih rešenja u IT-u sa posebnim akcentom na voice i video tehnologije. Naš osnovni zadatak je da potrebe korisnika pretočimo u realno, funkcionalno i isplativo tehničko rešenje, bazirano na najnovijim tehnologijama.

Naš slogan "We provide real solutions" označava našu težnju da korisnicima implementiramo proverena i testirana tehnička rešenja, što garantuje brzu i kvalitetnu implementaciju.

ICTS Team

         
  

      


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ictsrs/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ictsrs/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654